Bemutatkozásunk

Prémium kategóriás hűtő- és fűtőrendszerek

Látogatása megtisztelő és fontos számomra!

Thermo-Solar Kft. néven a vállalkozásom 2005 óta működik. Fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. KLÍMÁK beszerelése és karbantartása, amik nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is használhatók. A mai modern klímák nagy része már alkalmas fűtésre is, ami igen gazdaságos megoldás.
Ezek a klímák hőszivattyús elven működnek, amivel sokkal jobb hatásfokot érhetünk el. Egy prémium  kategóriás klímával akár még gázfűtéshez képest is nagyobb megtakarítást tudunk elérni. A klímás fűtés további előnyei, hogy egész évben élvezhetjük lakásunk kellemes hőmérsékletét.SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK - EGYSZERŰ, GYORS, INTELIGENS SZELLŐZÉSI MEGOLDÁSOK

A légtechnikai elemek beépítésének helyét érdemes előre megtervezni, hogy utólag a belsőépítészetben ne okozzon nemvárt esztétikai kellemetlenséget. Vállaljuk üzemek, csarnokok, szállodák, éttermek, konyhák, bevásárló központok,  teljeskörű légtechnikai rendszerének kialakítását. 
Referencia munkáink között megtalálhatóak több nagy vállalkozás neve is, ahol szellőztető rendszereket alakítotunk ki. Nemcsak a nagyüzemekben fontos a megfelelő szellőzés, hanem saját otthonunkban is, ahol igen magas a páratartalom. Természetesen erre is van megoldásunk, egy modern szellőztető rendszer beépítésével újra élvezhetjük lakásunk dohos és penészmentes levegőjét.
FALHŰTÉS-FALFŰTÉS - A KORSZERŰ  ÉS GAZDASÁGOS MEGOLDÁS

A falhűtésnek nagyon sok előnye van a klímával szemben, hiszen ez a megoldás nem okoz száraz hideg levegőt a légtérben, így elkerülhetőek vele a légúti megbetegedések, a baktériumok megtelepedése. Egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a helységekben, akár előre beprogramozással is. 
Huzatmentes, alacsony előremenő vízhőmérséklettel dolgozik ami ideális hőszivattyús vagy kondenzációs kazánok hőtermelőihez. Amikor a nyár véget ér, máris áttérhetünk a falfűtésre ugyanezen megoldással. Ez a technológia sokkal korszerűbb a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben, hiszen itt nincsenek radiátorok és egyenletes meleget biztosítanak a lakás minden pontján kevesebb energia felhasználásával. A falfűtés előnye még, hogy megszünteti a külső falak hideg sugárzását.
HŐSZIVATTYÚK, NAPKOLLEKTOROK TELEPÍTÉSE

A hőszivattyúk a lakás fűtésének korszerű energiaforrása, melyek jóval kisebb üzemeltetési költséggel rendelkeznek a hagyományos fűtési rendszerrel szemben. Emellett biztonságosabbak is, hiszen nincs szükség gázbekötés kiépítésére, gázkéményre, gy nem lehetséges szén-monoxid mérgezés, és nincs robbanás veszély sem. A hőszivattyús rendszer a lakások teljes compakt, kis helyigényű, korszerű, energia takarékos hőtermelő rendszere, mely mind fűtésben, mind hűtésben, mind használati melegvíz előállításban a legkorszerűbb hőtermelő. A Napkollektor egy olyan környezetbarát eszköz, amely a nap sugárzását felhasználva hőenergiát állít elő. Ez az energia melegvíz készítésére, fűtés rásegítésére használható.
KÖZPONTI PORSZÍVÓ - AZ EGÉSZSÉGES ÉS PORMENTES LAKÁSÉRT

A központi porszívók beépíthetőek lakásokba, irodákba, szállodákba, akár fodrász szalonokba, ipari üzemekbe.

Nagy előnye a hagyományos porszívóval szemben:

  • nagyobb és egyenletesebb szívóerőt biztosít,
  • nem kell a nehéz porszívót cipelnie,
  • elég 3-4 havonta üríteni a porgyűjtőt,
  • csendes üzemmódú.

Itt csak egy gégecsövet kell csatlakoztatni a falicsatlakozóba.
A beszívott por egy csőrendszeren át a központi porszívó szűrőrendszerébe kerül, a kifúvott levegő pedig a kültérbe távozik.  A beltérben nem marad por, hiszen nincs olyan rendszere, amely visszafújná  a légtérbe. A központi porszívók hosszú élettartamú, a szűrőket általában 5-10 évenként kell cserélni.
FAN-COIL - LAMELLÁS HŐCSERÉLŐ BERENDEZÉS

Ezen felület egy ventillátor segítségével a helység levegőjét áramoltatja, amely könnyen szabályozható fűtő-hűtő hőleadó berendezés.  

Előnyei: esztétikus, energiatakarékos, hűtési üzemmódban csendes, szemben a klímával.

Tevékenységeink körébe tartoznak még a lakóházak, üzemek, ipari épületek teljeskörű víz,-csatorna,- gáz,-fűtésszerelése, hőközpontok kialakítása, vízlágyítók telepítése.A vízlágyító jelentősége, hogy a bejövő víz kezelésével a szerelvények, valamint háztartási gépeink lágyabb vizet kapnak, ezáltal élettartamuk jelentősen megnő.
 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu